Gratis verzending NL vanaf €49,95
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Topkwaliteit Europese producten
Klantenservice +31 (0)33 - 202 30 55

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Postersystemen: voordelige presentatie van uw reclameboodschap

Als u een postersysteem zoals posterklemmen, spandoekklemmen of posterstretchers zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren supervoordelig de beste postersystemen in alle gangbare formaten waarop 24 maanden garantie wordt gegeven! Een posterklem of spandoekklem hebben we van 210 mm breed tot respectievelijk wel 1200 mm en 1500 mm breed. Wilt u een nog bredere poster- of spandoekklem, neem dan contact met ons op. Voor zowel poster- als spandoekllemmen geldt dat we deze op voorraad hebben voor alle A- en B-formaten. Posterstretchers hebben we in de formaten A5, A4, A3, A2, A1, A0, B2 en B1. Kijk snel verder op deze pagina en maak uw keuze!

Posterklemmen

Indien u een actie heeft of incidentieel reclame wilt maken en niet teveel uit wilt geven aan reclamemateriaal en zelf uw posters al heeft ontwikkeld, is een posterklem een zeer voordelige keus om uw doel te bereiken. De profielen van onze posterklemmen zijn 25 mm breed en zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Door de in breedte verstelbare ophangogen kunt u posterklemmen aan de muur bevestigen met schroeven maar meestal komen posterklemmen vrij te hangen door gebruik te maken van een ophangsysteem.

Spandoekklemmen

Wanneer u reclame wenst te maken door gebruik van een spandoek of banner, kunt u beter kiezen voor spandoekklemmen. Immers spandoekklemmen zijn ontwikkeld om zwaardere reclamedragers te houden. Net zoals bij posterklemmen zijn de profielen 25 mm breed en zijn ze zowel geschikt voor wandmontage of om vrij op te hangen (montage aan plafond).

Posterstretchers

Een posterstretcher is een raamwerk/omlijsting waarin een poster door middel van clips wordt bevesstigd. Doordat het frame uit aluminium (met kunststof hoeken) bestaat is het erg licht. De posterstretchers hebben, net zoals posterklemmen en spandoekklemmen, ophangogen. Veelal worden posterstretchers aan het plafond bevestigd met behulp van een ophangsysteem maar de mogelijkheid bestaat ook om met behulp van zuignapjes de posterstretcher op een gladde wand of raam te bevestigen.