Gratis verzending NL vanaf €49,95
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Topkwaliteit Europese producten
Klantenservice +31 (0)33 - 202 30 55
Posterklemmen

Van 210 tot 1500 mm.

Spandoekklemmen

Van 210 tot 1200 mm.

Posterstretchers

A5, A4, A3, A2, A1, A0, B2, B1.

 

Postersystemen: voordelige presentatie van uw reclameboodschap

Als u een postersysteem zoals posterklemmen, spandoekklemmen of posterstretchers zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren supervoordelig een direct uit eigen voorraad de beste postersystemen in alle gangbare formaten waarop 24 maanden garantie wordt gegeven. Wilt u een bredere poster- of spandoekklem dan u in de webshop vind, neem dan contact met ons op en we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Kijk snel verder op deze pagina en maak uw keuze!

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Posterklemmen

Indien u een actie heeft of incidentieel reclame wilt maken en niet teveel uit wilt geven aan reclamemateriaal en zelf uw posters al heeft ontwikkeld, is een posterklem een zeer voordelige keus om uw doel te bereiken. De profielen van onze posterklemmen zijn 25 mm breed en zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Door de in breedte verstelbare ophangogen kunt u posterklemmen aan de muur bevestigen met schroeven maar meestal komen posterklemmen vrij te hangen door gebruik te maken van een ophangsysteem.

Spandoekklemmen

Wanneer u reclame wenst te maken door gebruik van een spandoek of banner, kunt u beter kiezen voor spandoekklemmen. Immers spandoekklemmen zijn ontwikkeld om zwaardere reclamedragers te houden. Net zoals bij posterklemmen zijn de profielen 25 mm breed en zijn ze zowel geschikt voor wandmontage of om vrij op te hangen (montage aan plafond) door middel van een extra te bestellen ophangsysteem..

Posterstretchers

Een posterstretcher is een raamwerk/omlijsting waarin een poster door middel van clips wordt bevesstigd. Doordat het frame uit aluminium (met kunststof hoeken) bestaat is het erg licht. De posterstretchers hebben, net zoals posterklemmen en spandoekklemmen, ophangogen. Veelal worden posterstretchers aan het plafond bevestigd met behulp van een ophangsysteem maar de mogelijkheid bestaat ook om met behulp van zuignapjes de posterstretcher op een gladde wand of raam te bevestigen.

Ophangset

Zoals we hierboven al beschreven kunt u het door u gekozen postersysteem ophangen door er een ophangset bij te bestellen. Hiermee kunt u uw systeem overal vrij neerhangen waarbij u ook nog de hoogte kunt aanpassen aangezien de haakjes waaraan u het systeem ophangt, in hoogte verstelbaar zijn. Erg handig dus.