Gratis verzending NL vanaf €49,95
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Topkwaliteit Europese producten
Klantenservice +31 (0)33 - 202 30 55

Kliklijsten

Een kliklijst is er in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij leveren deze posterlijst supervoordelig in alle standaard A- en B-formaten. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende profielbreedtes, zijn de lijsten van de allerbeste kwaliteit en is maatwerk mogelijk.

Artikelen 1 tot 12 van 220 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Kliklijsten in alle soorten, kleuren en formaten

Een kliklijst is er in allerlei soorten, maten en kleuren. Veelal worden ze bedrijfsmatig gebruikt maar ook particulieren maken steeds vaker gebruik van een kliklijst om een poster op te kunnen hangen. Een kliklijst is een effectief en veelgebruikte wissellijst om een poster of reclameboodschap te tonen. Bewust of onbewust, u komt dagelijks in aanraking met dit type posterlijst. Of de kliklijst nu gebruikt wordt voor een advertentie met de laatste aanbiedingen, voor een filmposter, of voor de presentatie van een kunstwerk, een kliklijst zorgt ervoor dat uw afbeelding of reclameboodschap mooi wordt gepresenteerd en opvalt. De poster is eenvoudig en snel te wisselen door de aluminium klik profielen en de transparante folie met uv anti-reflex laag zorgt ervoor dat de poster goed beschermt wordt tegen verkleuring, regen en andere weersinvloeden. De keuze van een kliklijst hangt af van een aantal factoren die we hieronder verder bespreken. Wat voor type kliklijst ook nodig heeft, wij van Displaymaterialen-online leveren poster kliklijsten van professionele kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Soorten kliklijsten

Er bestaan diverse typen kliklijsten. De keuze voor het type kliklijst hangt af van waar u de poster kliklijst wenst op te hangen. Diegene die het meest verkocht worden zijn de standaard kliklijsten met een 25 mm breed profiel. Veelal wordt dit type kliklijst binnen of overdekt buiten opgehangen. Echter is dit type ook geschikt te maken voor gebruik buiten door uw poster in een waterdichte posterhoes te plaatsen. Onze Premium Design COMPASSO® kliklijst is een type kliklijst met een dubbel profiel met een luxe uitstraling waardoor u uw poster op een moderne en elegante wijze presenteert. Dit type kliklijst hebben we in zowel spatwaterdichte als 100% Waterdichte kliklijsten. De Beveiligde kliklijsten, zijn een type kliklijst waarbij de profielen niet met de hand maar met een speciale sleutel geopend dienen te worden. Een lijst met een dergelijk profiel biedt dus extra bescherming tegen diefstal van uw poster, en is dus ideaal om te gebruiken in een publieke ruimte. Brandwerende kliklijsten zijn lijsten met een brandvertragend B1-certificaat. Ze worden veelal in openbare gebouwen en kantoren gebruikt waarop een ontruimingsplan van toepassing is. Dubbelzijdige kliklijsten zijn posterlijsten waarbij aan beide zijden een poster geplaatst kan worden en zijn ideaal om bijvoorbeeld in de etalage te hangen. Een anderssoortige dubbelzijdige kliklijst is de raam kliklijst die tegen uw etalageraam geplakt kan worden om zodoende aanbiedingen onder de aandacht te brengen. LED-verlichte kliklijsten/LEDborden zijn kliklijsten, al dan niet enkel- of dubbelzijdig verlicht, die ervoor zorgen dat door middel van gebruik van de modernste energiezuinige LED-techniek dat uw reclameboodschap altijd optimaal wordt belicht, zowel overdag als 's avonds/'s nachts. 

Kliklijsten in diverse RAL kleuren

Zilver is nog steeds de kleur waar de meeste van onze klanten voor kiezen wanneer men op zoek is naar een kliklijst. Echter wordt er steeds meer gekozen voor andere kleuren kliklijsten. Naast zilver hebben wij altijd op voorraad kliklijsten in de kleuren:

 

 

Indien u kliklijsten in een andere RAL kleur wenst, neem dan gerust contact met ons op.

Formaten kliklijsten

Wij leveren kliklijsten voor alle posterformaten. De volgende formaten kunt u bij ons bestellen:

 

 

Design of breedte profiel kliklijst

De meeste typen kliklijsten zijn leverbaar in diverse profiel designs ofwel profielbreedtes. Hoe smaller het profiel hoe meer de aandacht op de poster wordt gevestigd. Smalle profielen (15 mm en 20 mm) zijn met name geschikt voor kleine tot middelgrote posters. Een profielbreedte vanaf 25 mm, wat de meest verkochte profielbreedte is, is geschikt voor zowel kleine als grote formaten en met name voor de grotere posterformaten geldt dat een breder profiel de klijklijst extra stevigheid biedt.

Bij ons is maatwerk mogelijk!

Wij leveren kliklijsten van professionele kwaliteit. Ze worden in Europa geproduceerd en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. De goede kwaliteit vertaalt zich in degelijke veren die geplaatst zijn achter de aluminium profielen, goed afgesneden hoeken zonder scherpe randen en een hoge kwaliteit van de gebruikte anti-reflex folies. Daarnaast zijn zowel het frame als de profielen van aluminium. Dit zorgt voor een gedegen presentatie van uw reclameboodschap en daarnaast voor een lange levensduur van de lijst. Alle posterlijsten worden geleverd met 24 maanden garantie. Indien u een ander formaat kliklijst of een andere RAL-kleur wenst, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Immers bij ons is maatwerk mogelijk! Kortom, bent u op zoek naar een goede en voordelig geprijsde kliklijst, kijk dan snel verder in onze webshop.