Gratis verzending NL vanaf €49,95
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Topkwaliteit Europese producten
Klantenservice +31 (0)33 - 202 30 55

Kliklijsten

Artikelen 1 tot 12 van 240 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Kliklijsten in alle soorten, kleuren en maten

Een kliklijst is er in allerlei soorten, maten en kleuren. Veelal worden ze bedrijfsmatig gebruikt maar ook particulieren maken steeds vaker gebruik van een kliklijst om een poster op te kunnen hangen. Een kliklijst is een effectief en veelgebruikte wissellijst om een poster of reclameboodschap te tonen. Bewust of onbewust, u komt dagelijks in aanraking met dit type posterlijst. Of de kliklijst nu gebruikt wordt voor een advertentie met de laatste aanbiedingen, voor een filmposter, of voor een van een afdruk van een kunstwerk, een kliklijst zorgt ervoor dat uw afbeelding of reclameboodschap mooi opvalt en lang meegaat. De poster is eenvoudig en snel te wisselen door de aluminium klik profielen en de transparante folie met uv anti-reflex laag zorgt ervoor dat de poster goed beschermt wordt tegen verkleuring, regen en andere weersinvloeden. De keuze van een kliklijst hangt af van een aantal factoren. Wat voor type kliklijst ook nodig heeft, wij van Displaymaterialen-online leveren poster kliklijsten van professionele kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Soorten kliklijsten

Er bestaat diverse typen kliklijsten. De keuze voor het type kliklijst hangt af van waar u de poster kliklijst wenst op te hangen. Diegene die het meest verkocht worden zijn de standaard kliklijsten met een 25 mm breed profiel. Veelal wordt dit type kliklijst binnen of overdekt buiten opgehangen. Echter is dit type ook geschikt te maken voor gebruik buiten door uw poster in een waterdichte posterhoes te plaatsen. Onze Premium Design COMPASSO® kliklijst is een type kliklijst met een dubbel profiel met een luxe uitstraling waardoor u uw poster op een moderne en elegante wijze presenteert. Dit type kliklijst hebben we in zowel spatwaterdichte als weersbestendige of 100% waterdichte uitvoering. Beveiligde kliklijsten, is een type kliklijst waarbij de profielen niet met de hand maar met een speciale sleutel geopend dient te worden. Een lijst met een dergelijk profiel biedt dus extra bescherming tegen diefstal van uw poster en is dus ideaal om te gebruiken in een publieke ruimte. Brandwerende kliklijsten zijn lijsten met een brandvertragend B1  certificaat en worden veelal in openbare gebouwen waarop ontruimingsplannen van toepassing zijn. Dubbelzijdige kliklijsten zijn kliklijsten waarbij aan beide zijden een poster geplaatst kan worden en zijn ideaal om in de etalage te hangen. Een anderssoortige dubbelzijdige kliklijst is de raam kliklikijst die tegen uw etalageraam geplakt kan worden. LED- verlichte kliklijsten zijn kliklijsten, al dan niet enkel- of dubbelzijdig en zorgen ervoor dat uw poster altijd goed opvalt, zowel overdag als 's avonds/'s nachts. 

Kliklijsten in diverse RAL-kleuren

Zilver is nog steeds de kleur waar de meeste van onze klanten voor kiezen wanneer men op zoek is naar een kliklijst. Echter wordt er steeds meer gekozen voor andere kleuren kliklijsten. Naast zilver hebben wij altijd kliklijsten in de volgende kleuren op voorraad:

 Indien u kliklijsten in een andere kleur wenst, neem dan gerust contact met ons op.

Formaten kliklijsten

Wij leveren kliklijsten voor alle posterformaten. De volgende formaten kunt u bij ons bestellen:

Design profiel kliklijst

De meeste typen kliklijsten zijn leverbaar in diverse profiel designs ofwel profielbreedtes. Hoe smaller het profiel hoe meer de aandacht op de poster wordt gevestigd en smalle profielen (15 mm en 20 mm) zijn met name geschikt voor kleine tot middelgrote posters. Een profielbreedte vanaf 25 mm, wat de meest verkochte profielbreedte is, is geschikt voor zowel kleine als grote formaten en met name voor grote formaten geldt dat een breder profiel de klijklijst extra stevigheid biedt.

Bij ons is maatwerk mogelijk!

Wij leveren kliklijsten van professionele kwaliteit. Ze worden in Europa geproduceerd en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. De goede kwaliteit vertaalt zich in degelijke veren, goed afgesneden hoeken, niet scherpe hoeken en een hoge kwaliteit van de gebruikte folies. Daarnaast zijn zowel het frame als de profielen van aluminium. Dit zorgt voor een gedegen presentatie van uw reclameboodschap en daarnaast voor een lange levensduur van de lijst. Alle kliklijsten worden geleverd met 24 maanden garantie! Indien u een ander formaaqt kliklijst of een andere RAL-kleur wenst, neemt u dan contac t met ons op om de megelijkheden te bespreken. Immers bij ons is maatwerk mogelijk! Kortom, bent u op zoek naar een goede en voordelig geprijsde kliklijst, kijk dan snel verder in onze webshop.