Gratis verzending NL vanaf €49,95
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Topkwaliteit Europese producten
Klantenservice +31 (0)33 - 202 30 55

Betalingen

Betalingsmogelijkheden:

In onze displaymaterialen webwinkel kunt u op verschillende manieren betalen:

1- Via een overboeking vooraf

2- Via Ideal

3- Op rekening ( alleen voor bedrijven)

4- Paypal

5- Creditcard

6- Remboursverzending

 

1 Overboeking vooraf:

U kiest voor overschrijving indien u het bedrag wenst over te maken op onze bankrekening. Tijdens het betaalproces krijgt u alle betalingsgegevens die u nodig heeft om de overschrijving te voltooien. U dient dit binnen 3 dagen te voldoen. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelde artikelen versturen.

2- Ideal betaling:

Voor een snelle betaling kiest u voor een Ideal betaling. Het geld staat dan direct op onze rekening. Hierdoor zal u uw bestelling sneller ontvangen. Een Ideal betaling werkt heel simpel. U wordt tijdens het betalen doorgestuurd naar internet bankieren. U gebruikt hiervoor uw bankpas en Identifier van uw bank. U volgt alle stappen die voor zich spreken. Erg eenvoudig. Deze betalingsmanier is 100% veilig en verloopt via uw eigen bank.

3- Op Rekening:

Deze betalingsmogelijkheid is er alleen voor bedrijven. Het is dus mogelijk voor bedrijven om de factuur te voldoen na ontvangst van de bestelling. De betalingstermijn voor leveringen op rekeningen bedraagt 14 dagen. Na controle van alle gegevens sturen wij de bestelling op.

 4- Paypal:

U kunt via Paypal betalen met uw Paypal account en u kunt met uw Visa en Mastercard (creditcards) betalen.

5- Creditcard:

U kunt hier via uw Visa of Mastercard betalen. Betalingen verlopen via de beveiligde server van Mollie. Al onze creditcardbetaling lopen via een beveiligde server en zijn daarom 100% betrouwbaar.

6- Opsturen onder rembours:

Wij bieden ook de mogelijkheid om te betalen na ontvangst van uw bestelling. Wij sturen uw lijsten dan op onder rembours. U betaalt dan aan de postbode. Wilt u gebruik maken van deze betalingsmogelijkheid, neem dan contact met ons op. Wij moeten deze order handmatig voor u verwerken. Kosten voor het onder rembours verzenden zijn voor rekening van de klant.

 

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving!